Feriefotos 
Kreta, juni 2016
Vi bor i byen Georgioupolis på Hotel Golden Bay Hotel, kun 30 m fra stranden


Hotel Golden Bay
Georgioupolis ligger på Kretas nordkyst syd for halvøen Kap Drápano, mellem Réthimno og Chania. Byen er grøn og frodig. Her munder floden Almiros ud i havet.

Georgioupolis


Kournas Søen
Vandretur til Kournas søen, ca. 6 km. Hjemtur med mini-tog.
Kournas Søen
Vi besøger den historiske bjerglandsby Lappa/Argiroupolis samt de imponerende vandfald og bjergkilder i nærheden.
Lappa

Landsbyen Margarites har rige traditioner med fremstilling af keramink. Vi besøger Georgos’ værksted og butik, hvor han demonstrerer, hvordan smukke og interresante keramik genstande bliver skabt.
Georgos's Karamik
Arkadi Klostret, hvor alle de lokale munke stadig bor, har været med til at forme den kretensiske mentalitet og stolthed.
Arkadi Klostret
I landsbyen Mauroulas har tiden stået stille og det autentiske landsbyliv kan stadig mærkes. Eleni, vores guide, er vokset op i byen, vi besøger hendes familie, der ejer en lille traverna, hvor vi spiser en lækker frokost.
Maroulas

 Rethimno
Borgen  Fortezza, Romondi-fontænen fra 1630'erne og den venetianske havn.
Rethimno
I udkanten af den hyggelige landsby Spili får vi en rundvisning i Maravel Gardens, urtehave med lægeurter, og smager urtete. Hvorefter turen fortsætter til landsbyens centrum, hvor vi besøger ejerens butik.

Spili
Agios Antonios kløften
I den lille kirke kan man efter sigende få opfyldt et ønske, hvis man skriver det på en lap papir, som man gemmer i en spalte i klippen.
Kirke
Flickr
Se billederne i en alternativ visning.