Feriefotos 
Alanya, juni 2013


Ferie med
Nadana Tours 16. til 23. juni 2013.

Rejsebeskrivelse  - 
Kort


Alanya by

 
Alanya By
Borgvandring.
Vi tager turen op ad forbjerget, som er et af Alanya's vartegn. Borgen hæver sig ca. 250 meter over havet, og der er ca. 4 kilometers gang op til Borgen af små og til tider stejle gader. På nedturen tager vi de små og skønne naturstier som findes på bjerget. Under hele turen nyder vi den smukkeste panorama udsigt over Alanya by og Taurusbjergene.
Borgvandring

Sapadere Kløften.

Dagen starter med en smuk køretur, først langs kysten og derefter op gennem de fantastiskeTaurus bjerge. På turen laver vi et stop i Sapadere landsby, hvor der bliver tid til at kigge os lidt omkring og suge landsbystemningen til os.
Inde i bjergene kommer vi til Sapadere kløften, som er en ca. 500 meter lang kløft, der viser hvor fantastisk moder natur kan være.

Sapadere Kløften
Vi besøger Manavgat moskeen, som er en kopi af den blå moské i Istanbul. Moskeen i sig selv er et kunstværk med plads til flere tusind bedende.
Her efter går turen til den antikke by Side. Byen er en blanding af smukke ruiner og moderne tyrkisk by.
Manvgat Moskeen
En sejltur på det azurblå Middelhav, hvor der er rig mulighed for afslapning, soldyrkning og en svømmetur i det lune hav. En dejlig dag hvor man ser Alanya fra havsiden.
Bådtur
Flickr
Se billederne i en alternativ visning